MENU

IKZITZO! is mijn passie! 

Toen ik 1 jaar oud werd, kreeg ik een beschilderd houten stoeltje met mijn naam cadeau. Dit stoeltje staat nog steeds bij ons in de woonkamer en is veelvuldig gebruikt door mijn 3 jongens. In 2006 ben ik op zoek gegaan naar de oorsprong van het stoeltje. Ik kwam terecht in een klein dorpje in het binnenland van Spanje waar de tijd heeft stil gestaan. Daar wordt nog steeds met hart en ziel aan een mooi authentiek product gewerkt. Dit raakte mij enorm en sindsdien is het mijn missie om dit product ook in Nederland en België aan te bieden en er heel veel kindjes mee blij te maken en er tegelijk voor te zorgen dat deze fabriekjes in Spanje kunnen blijven bestaan.  

Inmiddels ben ik alweer 10 jaar geleden begonnen met IKZITZO! Het begon met het beschilderen van houten stoeltjes als kraamcadeautje voor kindjes van familie en vrienden. Ik kreeg steeds vaker verzoeken voor het maken van een stoeltje met naam en omdat ik er zoveel plezier in had, ben ik in 2008 mijn webshop gestart.

Naast mijn eigen webshop verkoop ik mijn producten ook aan andere webwinkels en kinderwinkels. Het stoeltje met naam is echter alleen op de webshop van IKZITZO! te koop.

Omdat ik ook graag wat wil doen voor de minderbedeelde kindjes in ons land ben ik nu druk bezig met het koppelen van een goed doel aan het stoeltje. Ik hoop dat dit jaar helemaal rond te krijgen.

Ook geef ik elke maand een mooi beschilderd stoeltje cadeau aan een kindje die het verdient, door bijvoorbeeld ziekte, vroeggeboorte of armoede. Dus ken je een kindje die daarvoor in aanmerking komt, like dan mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte! 

Created with love by

Minke Schlotter

 

 

© 2013 - 2018 IKZITZO! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie