MENU

Retour zenden aan IKZITZO! of een bestelling annuleren

Als u wilt afzien van uw bestelling en wij hebben de betaling nog niet ontvangen, dan kunt u per e-mail kosteloos annuleren. Als de bestelling al onderweg of bezorgd is, kunt u de artikelen retour zenden in de originele verpakking binnen 14 werkdagen na de dag van ontvangst van uw volledige bestelling. Retourzendingen maakt u vooraf kenbaar aan IKZITZO! d.m.v. het versturen van een e-mail naar info@ikzitzo.nl. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd als de goederen ongebruikt en onbeschadigd zijn.

Uw betaling wordt terug gestort zodra het product door ons ontvangen is. Voor de terugbetaling wordt hetzelfde betaalmiddel gebruikt als waarmee u betaalt heeft, tenzij anders overeengekomen. Alle kosten die aan u in rekening zijn gebracht, inclusief de verzendkosten worden aan u terug betaald, tenzij u slechts een deel van uw bestelling geretourneerd. Heeft u gekozen voor een duurdere verzendmethode dan de standaardmethode, dan worden alleen de standaard bezorgkosten terug betaald.

De kosten voor het retour zenden komen voor eigen rekening. Vergeet niet uw zending voldoende te frankeren, ongefrankeerde zendingen worden niet in behandeling genomen.

Gepersonaliseerde artikelen en maatwerk artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

© 2013 - 2018 IKZITZO! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie